Disney Infinty 2.0

Disney Infinity 2.0 leuk spelletje

Disney Infinity 2.0 heb je voor de: Xbox, playstadion,wii,wiiu zulke dingen dus. Disney Infinity 2.0 heb je MARVEL en DISNEY. Van MARVEL heb je deze poppetjes: Spider-man, Black widow, Ironman, Captain America, HULK, Thor, Nova, Nick fury, GROOT nou ja allemaal opnoemen word me een beetje te veel. maar er zijn er nog meer. Het zijn alle marvel figuren. Maar dezen poppetjes heb je van DISNEY: Stitch, Merida, Maleficent, Aladdin, Jasmine, Tinkelbell, Donald duck, BAYMAX en hiro. Weetje van Disney Infinity 2.0 voor Xbox 360: druk 2 keer op groen of A en dan vlieg je maar dan moet je wel een poppetje zijn die kan vliegen. Nog een leuk weetje van de Xbox 360 daar komt-ie: Spider-man kan op gebouwen lopen (klimmen eigenlijk) en aan webben slingeren.Nog een weetje dan van de Xbox 360: je kan ook heel snel vliegen omdat te doen moet je LT (staat voor linker trekker)in drukken de hele tijd.

 

 

Werelden en Levels

Je kunt ook levels spelen in een bepaalde werelden zoals de wereld van Spider-man. Maar in bepaalde werelden kun je niet alle poppetjes zijn, dus je kan bijvoorbeeld Tinkerbell niet zijn in de wereld van Spider-man zijn. In die werelden moet (kun) je levels doen. Je krijgt opdrachten van iemand in elke wereld weer een anderen. Maar het is niet zo dat je dezelfde opdrachten krijgt in èèn wereld je speelt eigenlijk gewoon het verhaal.

 

Toybox

In de toybox kun je je eigen wereld creëren. Het kan allemaal! Je kan zelfs een voetbalstadion maken en dan ook echt voetballen! Je kunt ook monsters plaatsen dat vind ik zelf heel leuk maar het vechten is het leukst want je vecht zelf en de monsters vechten ook tegen jou vechten ook terug!

 

Samen spelen

Je kunt ook samen spelen. Dan kom je elkaar soms tegen. Het is vooral heel leuk om samen te spelen. Je kunt dan samen uitdagingen doen.

Dank je wel van het lezen van mijn artikel hopelijk heb je er wat aan. Dit is het eerste artikel van mij van dit jaar.

Van: Jady☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺

Author: Jady Keyner

Share This Post On

6 Comments

 1. goed hoor je kent er veel van

  Post a Reply
 2. Hoi Jady, wat een leuk onderwerp om iets over te schrijven. Je mag wel trots zijn op dit artikel!

  Post a Reply
 3. Heel erg leuk Jady erg goed ik hoop dat je dit schooljaar nog meer kan plaatsen

  Post a Reply
  • Dankje wel ik ben wweer met een nieuw artikel bezig

   Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *