Wie is Jos

Ik ben Jos Montulet en ben 28 jaar. Sinds 2008 ben ik werkzaam op basisschool Klinkers in Tilburg Reeshof. Dit schooljaar geef ik les in unit 3 (groep 5/6). Sinds 2010 ben ik ook gediplomeerd kanjertrainer. Ik studeer aan de Universiteit Utrecht om onderwijskundige te worden. In september 2014 ben ik aan mijn universitaire master begonnen: Onderwijswetenschappen. Daarnaast houd ik van sporten zoals hardlopen en hockey.

In september 2008 heb ik mijn LIO (leraar in opleiding) op BS Klinkers gelopen in groep 3/4. In juli 2009 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Pabo Tilburg. Sinds september 2009 werk ik op basisschool Klinkers. Ik woon samen met mijn vriendin Anouk aan de Piushaven in Tilburg. Anouk is ook werkzaam in het basisonderwijs, op basisschool De Vijf Hoeven. Ik werk, sinds dit schooljaar, 2 dagen in de week in de thuisgroep de Maansteen. Op woensdag en donderdag ben ik ambulant, en werkzaam als ondersteuner in de directie. Op vrijdag ben ik werkzaam voor de stichting, als coordinator van het traineeship. Op woensdag, donderdag en vrijdag werkt Cheska de Veld in de groep. Dit schooljaar werken en leren er 26 kinderen in de maansteen. Groep 5/6 valt onder unit 3.

Een van mijn hobby’s is hockey. Ik heb zelf 20 jaar hockey gespeeld en vind dit nog steeds erg leuk om te doen. Dit seizoen ben ik trainer-coach van Were Di D3. Ook doe ik graag aan hardlopen, zoals de Tilburg Ten Miles. Ik ga in mei 2016 de marathon van Praag lopen.

Als je vragen of leuke ideeën hebt, of je wilt een keer komen kijken hoe het er aan toe gaat bij ons op school of bij mij in de klas kun je dat laten weten via de mail. Je kunt mij bereiken op jos.montulet [@] xpectprimair.nl. Vind je het leuk om ons te volgen en wil je een kijkje in onze klas en allerlei dagelijkse dingen? Volg ons dan op twitter @unit2maansteen

Tot ziens op basisschool Klinkers, waar leren betekenis krijgt voor kinderen.

Op mijn persoonlijke website, digitaal portfolio, vindt u meer informatie over mij.
Neem snel eens een kijkje.