Op een avond in een bos deel 2

 

 

Hoofdstuk 6 de bevrijding

Mara ging naar de takkenhut en ging naar boven naar de boomhut. Ze pakte de handboeien en ging de boomhut in en er sliepen 15 mensen, 13 mensen waren wakker dus ze ging naar de cel daar zag ze Daan. Heel veel politie en haar buurman ze pakten een bewaker, die sliep de kleding en de sleutel ze kom een cel openmaken in die cel zat Daan 17 politie mannen en de buurman meer kon ze niet bevrijden Ze gingen snel naar beneden. net op tijd. want het alarm ging af. De moeder was heel erg geschrokken van het nieuws want de politie geloven ze wel. Maar ze riep: we gaan verhuizen.

Hoofdstuk 7 de verhuizing plannen

Nee! riepen de kinderen in koor we moeten de politie redden. Geen sprake van zei de, moeder van Daan en Mara. we gaan naar Spanje ik ga nu het leukste huis kopen Mara leid moeder van Daan en Mara af en Daan gaat snel weg even later is hij bij de boomhut. Nu is hij heel boos en slaat zo een bewaker neer en zegt doei en trekt een pak aan en gaat naar binnen.

Hoofdstuk 8 de grote bevrijding

Hij ging recht op de cel af maar hij werd tegen gehouden en zegt: je moet naar je post. Hij kent de stem hij zegt: Mara de bewaker zegt: Daan mooi dan ik was bang voor mijn zus. Ja dat klopt kom de mensen bevrijden na de van allen mensen gingen ze met zijn allen alle slechteriken vangen en dat lukte als beloning kregen ze de boomhut.

Hoofdstuk 9 het feest

Daan en Mara geven een feest in de boomhut. Het was kerstmis maar Mara en Daan waren dat al lang vergeten maar de moeder niet dus had cadeaus en een kerstboom en op een anderen verdieping een kerst verdieping gemaakt om Mara en Daan te verrassen en te zeggen dat de verhuizing niet door gaat. Mara was bezig met de hapjes voor het feest. Daan met WiFi voor de gasten. Alle vrienden en vrienden zij uitgenodigd en de politie ook en ook de buurman. Over een uurtje kwamen ze al. Net op tijd was alles klaar toen barst het feest los.

Hoofdstuk 10 het einde

Na het feest was de boomhut zo ontploft dat het leek als een afvalbult loopt zo troep was het tussen het afval lag en brief van klaas die Mara zag maar voor ze de brief open te ging ze opruimen na het op opruimen maakten en daar stond:

De legende van de twaalfde ridder. Mara zei: Daan Daan Daan een brief van de twaalfde ridder Daan zei: daar kijken we later wel na

 

Wil je meer Mara en Daan lezen? Laat het weten in de reacties en misschien komt het vervolg over de twaalfde ridder er wel..

 

 

 

 

 

 

 

Author: Raf de Kock

Ik ben Raf ik ben 10 jaar en zit op judo en op Klinkers en ben op 5 oktober jarig

Share This Post On

3 Comments

  1. mooi artiekel hij is heel leuk

    Post a Reply
  2. Leuk verhaal nog een deel!! coooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *