hoi hallo jongens en meisjes jullie gaan vandaag spaghetti Carbonara een lekker recept. SUCCES
Wat heb je nodig.
- 250 g pakje spek.
- 150 g Parmezaanse kaas.
- 4 eieren.
- 100 ml slagroom.
- 500 g spaghetti.
Zet de pan op de pit en zet de pit eerst maar wat hoger en dan de spekjes er in. Laat de spekjes lekker bruin worden en dan als ze bruin genoeg zijn dan rol je het in een keuken rol. en laat ze uit leken. En dan kun je de saus maken doe de 150 g Parmezaanse kaas en de 4 eieren erbij en dan de 100 ml slagroom in een kom en daarna kloppen met een garde. tot het romig word. warm de spaghetti 10 min en dan alles bij elkaar en dan zet je het op tafel lekker opeten.♥bron mezelf
20 april 2015
ik ga het proberen ik hoop dat het lekker smullen woord Lotte
9 januari 2015
lotte het is een goed stuk maar kan het de volgende wat langer
5 januari 2015
leker slurp jam jam mmmmmmmm klinkt the gek
11 november 2014
grappig lotten ik gaa het probeeren
25 juni 2014
Lotte, dat klinkt goed! lijkt mij een lekker recept. Groet, Danielle (mama van Puk)
22 juli 2016
Hey, you’re the goto extpre. Thanks for hanging out here.
4 november 2016
Hi Lawrence,That’s good advice that I should take to heart. I was talking to Daniel the other day about keeping his right elbow tucked on his backswing. He has what is commonly known as the “flying right elbow.” In truth, he hits the ball pretty well, so I should probably just leave his swing alone. Steve
14 november 2016
Ok, so I now acknowledge that the issue is more complex, and if I unfairly chastised the owner of the garage, then I apologize. It’s just that before, it seemed more cut and dry that upkeep to a privately owned structure is the responsibility of its private owner.
5 februari 2017
I love your new banner header with the new logo and tag line. It looks so crisp and clean. I am glad you kept with your color scheme… it really is one of my favorites. It is so cheerful. I hope my blog conveys that to my readers… of course I still have a lot of work to do.