Toppings

Hoi ik ben Ise en ik ga je een paar recepten leren nou niet echt recepten maar toppings. De eerste topping is: topping voor verjaardags cupcakes.

Stap 1:Je pakt een groot stuk plastic en je rolt de marsepein uit tot het ongeveer een halve centimeter dik is en dat doe je 2 keer. Vervolgens leg je alle 2 de plakken op elkaar en rol je de plakken samen op en je doet nog wat plastic over de marsepein.

Dan snijd je de plakken in stukjes en van die stukjes maak je allemaal driehoekjes en die gebruik je als feesthoedjes. Maak vervolgens een bolletje met marsepein. Als je het nog leuker wilt maken maak je nog haren, oogjes en een mond en je hebt een cupcake.

Het 2de wat ik je ga leren is een verassing.Het iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis bloementaart.

Hoe moet je een roos maken. Je hebt een stukje marsepein en maakt hem in de vorm van een blaadje die rol je op dan pak je je volgende blaadje erbij en die leg je op de roos en zo ga je verder tot je het een mooie roos hebt. Dat kan je op je taart doen. Mmmmmmmmm wat ga ik jullie nu leren ooooooooooooooooooooooooooo ik weet het ik ga jullie laten lezen hoe je je bord op kan maken.

Eerst doe je wat glanzend op het bord zorg dat het over het hele bord verspreid is.Nu ga je pepernoten pakken dat moet ook goed verspreid worden.Nu nog wat sprinkels en je bord is klaar.Ik laat je een paar foto’s zien hoe je je koekjes kan versieren.

 

Dat kan je na maken en nu ga ik en tip geven bij je naam van marsepein of fondant. Je moet je letter een beetje plat drukken dan is het wat mooier en je kan de marsepein of fondant ook versieren met leuke sprinkeltjes of balletjes enz dan ziet het er wat leuker uit

Ik wil je nog 1 ding leren dat is best wel gek want het is namelijk een octopus je maakt een bal van fondant en dan doe je er nog een paar sliertjes aan heel makkelijk.

Dit was het ik hoop dat jullie het leuk vonden doei.

 

Author: Ise Cools

Hoi ik ben Ise mijn hobbie is turnen en ik heb op dansen gezeten. mijn meester heet Jos en hij is heel lief.

Share This Post On

6 Comments

 1. heel leuk Ise!!!!!!!!!!!!

  Post a Reply
 2. tip kan leuker

  Post a Reply
  • Heel veel bedankt voor de reacties!!!

   Post a Reply
 3. Super goed gedaan ise !
  X papa werner

  Post a Reply
 4. Wat heb je dat knap gedaan Ise. Je hebt het zo duidelijk geschreven, dat ik meteen aan de slag kan.
  Groetjes, juf Susanne

  Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *