Wordt het van Persie, Roche of Rodríguez

Wie zijn wij eigenlijk?

Hoi wij zijn Bram van den Bersselaar & Miloud Elbazzaz. Wij zijn 9 jaar oud en zitten in groep 6, en wij schrijven een stukje over ‘Wordt het Van Persie, Roche of Rodríguez’.

 

We willen graag laten zien dat dit de top 3 mooiste doelpunten van 2014 zijn. De winnaar heeft zijn beker al gekregen, Ruud Gullit gaf hem die beker. Het wordt georganiseerd om te kijken wie nou de mooiste doelpunt van het jaar kan scoren.

Roche

Naam: Stephanie Roche. Geboren: 13 juni 1989. leeftijd: 25 jaar. Begin carrière: 2007. Rugnummer: 9. Positie: Aanvaller. Geboren in Dublin (Ierland) Club: Peamount United. Info: Er is een vraag gesteld aan haar het was ‘Wordt zij de eerste vrouw met de mooiste goal van het seizoen. Goal: https://www.youtube.com/watch?v=dyiI2jZTnhU.

Rodríguez

Naam: James Rodríguez. Geboren: 12 juli 1991. Leeftijd: 23 jaar. Begin Carrière: 2008. Rugnummer: 10. Positie: Linksbuiten/aanvallende middenvelder. Geboren in Cúcuta (Colombia). Club: Real Madrid CF. Goal: https://www.youtube.com/watch?v=GESyL3MkgNU.

Van Persie

Naam: Robin Van Persie. Geboren: 6 augustus 1983. Leeftijd: 31 jaar. Begin Carrière: 2002. Rugnummer: 20. Positie: Aanvaller. Geboren in: Rotterdam (Nederland) Club: Manchester United. Goal: http://www.youtube.com/watch?v=DeKSmd-hjwo.

Waarom hebben we dit artikel geschreven?

We zagen op NOS een titel ‘wordt het Van Persie, Rodríguez of Roche. En toen dachten we, hé dit is wel iets voor het digitaal persbureau. Zo zijn wij op dit idee gekomen.

Geschreven door: Bram van den Bersselaar & Miloud Elbazzaz.

Bron: NOS.

Author: Bram van den Bersselaar

Hoi ik ben bram van den Bersselaar. Ik ben 10 jaar en zit in groep 6 maansteen. En dat is op Basisschool klinkers. En ik ben journalist.

Share This Post On

5 Comments

 1. leuk artikel bram en miloud ook goede informatie dus geef ik deze een 9,7

  Post a Reply
 2. Leuk artikel Miloud en Bram! Ik vind zelf de goal van Van Persie de allermooiste goal. Groetjes

  Post a Reply
 3. Bram ik vind het een heel leuk Artikel.ik vind het leuk dat een Nederlander een van de mooiste goal heeft gemaakt.
  ik geef dit artikel een 8,5

  Post a Reply
  • Stijn Miloud doet ook nog mee hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *