Zombie invasie (deel 2)

Hoofdstuk 3 de jacht

Het was ochtend. Een mooie dag ik keek naar buiten en zag bij het bospad jeeps en tanks de zombie koning was nog vermist. Op het nieuws was het al bekend de journalist zie dat je niet naar houthol moest gaan. ik kleden me aan  en mijnvader zij uit voor de zombies. Jaaaaaa pa ik leep naar een politieman en zie is er al een zombie gevonden. Ja al 14 dat is niet zoveel ik heb wel 100 honderd zombies ’s gezien. We hebben je moeder gevonden in het bos ze is zwaar gewond. Ze ligt in het houthol ziekenhuis Stan rent naar huis mama is gevonden waar is mama Stan in het houthol ziekenhuis en ze hebben de zombie koning nog niet gevonden. Stan Stan Stan waar is mama ligt in het houthol ziekenhuis op de 3 verdieping.

hoofdstuk 4 het houthol ziekenhuis

Hallo ik ben Inge tan waar kan ik u bij helpen. Ik zoek Susanne Verhoof op de 3 verdieping naar boven 1e kamer links dankjewel daar is het mamamamamama hallo gaat het ja ik kan morgen weer naar huis. nu dat mama alles het verteld gingen we naar huis. Ik kwam mijn huis binnen en er was in gebroken mijn iPad is weg en ook mijn laptop. Er hing een briefje met bloed geschreven. Gelukkig was er niemand thuis als er wel iemand dus was had ik hem ontvoerd maar hier heb ik wel genoeg aan. Groetjes de zombie koning.

wordt vervolgd……………………………………

Author: Stan van Riel

ik ben Stan. ik ben 9 jaar oud. mijn hobby's zijn : Judo & Voetballen. ik zit in Maansteen. in unit 3. ik ben jarig op 8 maart. ik zit op BS klinkers. en ik schrijf artikelen.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *