Zootropolis

Zootropolis is een Disney film, die over een konijntje gaat die Judy heet.CXfRCg7WsAANn-R

Zij wil dingen doen die eigenlijk niet voor konijnen bedoeld zijn. Haar ouders willen haar in het dorp houden maar zij wil heel graag naar de grote stad waar je mag zijn wat je wil zijn. Ze wil heel graag bij de politie werken en het lukt haar ook. Ze gaat naar een grote stad die Zootropolis heet. Dit is een stad waar alle dieren samen leven. Bij de politie werken alleen maar grote dieren. Ze denken allemaal dat ze het niet kan, daarom moet ze als parkeerwacht gaan werken. Dit is eigenlijk heel erg saai werk wat niet bij Judy past.

zootropolis-nick-judy-en-finnick

Toen ze bonnen aan het schrijven was zag ze een vos die iets gemeens van plan was, toen zag ze dat hij dat hij een reuze ijsje aan het kopen was voor zijn kindje. Deze vos die Nick heette was zijn geld vergeten en daarom betaalde Judy voor het ijsje.

Toen ontdekte ze dat hij van het grote ijsje een kleine ijsjes ging maken en deze ging verkopen. Dus het was een sluwe vos en het kindje was eigenlijk niet van hem.

Intussen is de politie aan het zoeken naar dieren de verdwenen zijn. Judy wilt heel graag helpen zoeken. Haar baas zegt dat ze 2 dagen de tijd heeft om de dieren te vinden Judy moest bewijzen dat ze het aankon. Ze worden vrienden met Nick de vos en hij gaat haar ook helpen. Ze gaan uitzoeken waar de dieren zijn.

landscape_movies-zootropolis-mrs-otterton

Hun zoek tocht begint bij meneer Otter. Ze gaan naar de limo chauffeur, die de Otter een beetje kende zo komen uit bij een zwarte panter. Hij vertelt dat hij gekrabd is door de Otter die heel erg wild was geworden. Toen de zwarte panter de deur open deed werd hij ineens ook wild. Hij achtervolgde Judy en Nick maar ze konden net nog ontsnappen. Eerst komt de politie om de panter te halen maar die is spoorloos. Toen ging Judy en Nick naar de hulp van de burgemeester voor de camera beelden de hangen bijna overal in Zootropolis. Ze zagen op de beelden dat de zwart panter was meegenomen door de nacht huilers. De nacht huilers hadden de zwarte panter meegenomen naar een verlaten gebouw. Als Judy en Nick hier naar binnen gaan zien allen dieren hier opgesloten zitten. Dan komt de burgemeester binnen en Judy en Nick verstoppen zich. Ze vragen zich af wat de burgemeester hier doet ze nemen dit op met de telefoon. Judy en Nick vluchten uit het gebouw en bellen de politie. Als de politie er is laten ze hen het filmpje zien en de burgemeester word opgepakt.

eu_zootropolis_gi_judy-hopps_35a69d55

Judy heeft  zich zelf bewezen en word nu als een echte politie agent gezien. Ze praat met een groep journalisten en zegt tegen hen dat eigenlijk een bepaalde dieren niet te vertrouwen zijn en ieder moment vals kunnen worden. En als Nick de vos dit hoort is hij een beetje teleurgesteld want hij is ook een roofdier. Hij gaat boos weg.

Judy levert haar badge in en gaat naar haar ouders. Ze gaat wortels verkopen net als hen. Daar komt ze erachter, door een verhaal van haar moeder, dat door bepaalde bloemen dieren vals kunnen worden. Dan gaat Judy weer terug naar Zootropolis want ze denkt dat al die dieren ook daarom vals zijn geworden. Ze zoekt Nick weer op en zegt hem dat hij een hele goeie vriend is en dat ze zijn hulp weer nodig heeft.

Ze gaan naar een afgesloten plek toe en daar zien  ze een oude trein, waar ze in gaan. Opeens zien ze heel veel bloemen en ze snappen nu helemaal dat het giftige bloemen zijn. Van die bloemen worden er kogels gemaakt en schieten ze op wilde dieren om ze vals te maken. Ze worden achtervolgd door gemene dieren, die blijken te werken voor mevrouw schaap die nu burgemeester is.

Nick en Judy  komen bij een museum waar ze mevrouw schaap zien. Ze probeert hen te pakken en Judy en Nick vallen in een gat. Mevrouw schaap gaat op Nick schieten met een pistool waar giftige balletjes in zitten, maar Nick werd niet vals. Ze hadden er namelijk in plaats van giftige balletjes, bosbessen in gestopt. Intussen komt de politie en ze pakken de burgemeester op. De zaak is nu helemaal opgelost.

Judy en Nick worden beloond en mogen samen bij de politie werken!!!!

zootropolis-poster

Author: Melike Kulaksiz

Hoi ik ben Melike, ik ben 9 jaar. Ik zit in klas Maansteen. Ik heb een zusje en een broertje. Mijn papa heet Tunay en mijn mama heet Kiymet.

Share This Post On

9 Comments

 1. leuk artikel en ik hed er veel van genoten

  Post a Reply
  • Fell out of bed feeling down. This has brgthiened my day!

   Post a Reply
 2. leuk artiekel
  i love

  Post a Reply
 3. leuk hoor melike ik heb veel info gekregen

  Post a Reply
 4. woow heel heel knap gemaakt nu wil ik die film echt kijken goed gedaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Post a Reply
  • ja dat is zootropolis want het artikel heet niks voor niks zootropolis

   Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *